Til hovedinnholdet

Saga Regnskap Larvik AS

La oss bli "Din egen økonomiavdeling"

Vi i Saga Regnskap Larvik arbeider for å fortjene å være din økonomiavdeling. De fleste bedrifter vil oppnå store fordeler ved å sette bort hele eller deler av økonomi- og regnskapsfunksjonene i bedriften. Vårt mål er alltid å gjøre jobben så enkel og effektiv som mulig. Med brukervennlige systemer og programvare fra en rekke kjente leverandører, reduserer vi manuelt arbeid så langt vi kan og automatiserer alle oppgaver som tillater det.

Det er enkelt å bytte regnskapsfører, så ta kontakt

Om du ønsker å bytte regnskapsfører, så er ikke dette vanskelig. Vi kan bistå i hele denne prosessen om det er ønskelig. God kjemi med regnskapsfører er viktig for å ha en optimal tjeneste, og god trygghet. Vi arbeider for at du som kunde står i sentrum, fokus er de rette systemene som sikrer effektiv og optimal drift for din bedrift som helhet. Vi har også fokus på personlig oppfølging, vi vil være der for deg. Bytte av regnskapsfører kan gjøres når som helst, og ikke kun ved årsslutt.

Lurer du på noe? Snakk med oss i dag

Kontakt oss

Automatisering, gjør ting maksimalt 1 gang

Automatiser bedriftens administrative oppgaver og økonomistyring med skybaserte tjenester. Spar tid og reduser kostnader knyttet til administrasjon og få et mer oppdatert og tilgjengelig regnskap.

Les mer

Outsource, sette ut regnskapet til oss

SAGA Regnskap og Rådgivning leverer alt innen regnskapstjenester og økonomisk rådgivning. Vi kan ta hele regnskapet eller kun utføre enkeltoppgaver. Vi har effektive rutiner som sparer deg for tid og penger.

Les mer

Har du en idè, eller en gründer i magen?

Skal du etablere ny virksomhet eller ønsker konkrete effektiviseringsforslag? Bruk oss som sparringspartner, kunnskapsbank eller til å utføre konkrete oppgaver. Kapitaliser på vår kunnskap!

Les mer