Til hovedinnholdet

Regnskapssentralen AS

Hele spekteret av tjenester innen regnskap og lønn

Regnskapssentralen AS er et regnskapskontor som leverer alt innen økonomi- og regnskapstjenester. Vi har god erfaring med alt fra små enkeltpersons foretak til større selskaper. 
Øvrige tjenester som forretningsførsel for boligsameier, økonomisk rådgivning og bistand i forbindelse med stiftelse av nytt selskap eller ved innføring av nytt regnskapsprogram, er også tjenester vi tilbyr.

Regnskapssentralen AS kan ta seg av hele regnskapet eller ta på seg enkeltoppdrag.

Alltid oppdatert

Vi holder oss oppdatert på det nyeste innen regnskap og økonomisystemer. Vi skanner og digitaliserer alt av bilag. Kunden får dermed elektronisk tilgang til bilag og rapporter, samt utestående kunder og leverandører til enhver tid.

Å gjøre en god jobb for alle våre kunder, er vårt daglige fokus. Hyppig og god kommunikasjon med deg som kunde er en forutsetning for vårt samarbeid. I Regnskapssentralen AS er vi opptatt av å skape verdier. Dette gjør vi best sammen med våre kunder og samarbeidspartnere

Lurer du på noe? Snakk med oss i dag

Kontakt oss

Siste nyheter fra www.regnskapnorge.no:

OECD foreslår nye skatteregler for multinasjonale digitale selskaper

21.10.2019

Skrevet av Vibeke Aasen Eriksrud, Regnskap Norge

OECD la nylig frem sitt forslag til internasjonale regler for selskapsbeskatning tilpasset en ny digital økonomi. Forslaget er en konsolidering av tre ulike forslag fra medlemsland.

Les mer

Lederoppgjøret er i gang!

18.10.2019

Skrevet av Christine Lundberg Larsen

Høyt under taket på lederoppgjøret, og forenklinger på bordet hos myndighetene.

Les mer

Vi søker deg som jobber med digital utvikling i regnskapsbransjen

17.10.2019

Skrevet av Geir Sandvik, Fagansvarlig IT & PMO

Regnskap Norge etablerer et nytt forum for deg som jobber med digital utvikling på strategisk og forretningsmessig nivå i regnskapsbedrifter.

Les mer