Til hovedinnholdet

ROS Økonomi AS Saga Regnskap og Rådgivning Revetal

Vi deler ditt ønske om vekst og ett solid økonomisk fundament. Vi er totalleverandør av økonomiske tjenester.

Våre ansatte er spesialister på sine fagområder. Vi kan bistå deg med ordinær regnskapsføring, årsoppgjør og ligningspapirer samt økonomisk rådgivning. Vi tilbyr oss også å være din lønns og personalavdeling. Da kan du bruke tiden din på kjernevirksomheten og verdiskapning for egen bedrift. Vi tilbyr også enkeltoppgaver, dersom du fortsatt vil utføre deler av det økonomiske arbeidet selv.

Nye prosjekter, nyetablering, eiendomsoverdragelse, tilskudd/forskning eller generasjonsskifte?

Vi har til enhver tid ansatte som kan hjelpe deg med alt fra overdragelse av eiendom eller bedrift, til nyetablering og refinansiering. Skal du utvide satsingsområdet, eller ønsker innspill til effektivisering? Trenger du hjelp til søknad vedrørende Skattefunn eller Innovasjon Norge? Vi hjelper deg med å se mulighetene for vekst og kan bistå med innspill til søknad for økonomiske tilskudd.

Lurer du på noe? Snakk med oss i dag

Kontakt oss

Kurset Økonomi Illustrator

May Lisbeth Kjennerud har holdt kurset "Økonomi Illustrator" for en stor gruppe. Tilbakemeldingene er riktig gode, og kurset anbefales til alle som driver egen bedrift eller ønsker å lære mer om økonomisk styring.

Les mer

Vi er på VVS dagene!

Vi er representert på Norges største messe for energi- og miljøteknikk. Vi har medarbeidere på vårt kontor som har bred erfaring innen entreprenørregnskap, og vi knytter gode kontakter. Kom til stand nr C01-41

Les mer

Ny lov bestemmelse i hvitvaskingsloven

I forskriften utvides hvitvaskingslovens anvendelsesområde til å omfatte vekslings- og oppbevaringstjenester for virtuell valuta.

Les mer