Til hovedinnholdet

ROS Økonomi AS Saga Regnskap og Rådgivning Revetal

Vi deler ditt ønske om vekst og ett solid økonomisk fundament. Vi er totalleverandør av økonomiske tjenester.

Våre ansatte er spesialister på sine fagområder. Vi kan bistå deg med ordinær regnskapsføring, årsoppgjør og likningspapirer samt økonomisk rådgivning. Vi tilbyr oss også å være din lønns og personalavdeling. Da kan du bruke tiden din på kjernevirksomheten og verdiskapning for egen bedrift. Vi tilbyr også enkeltoppgaver, dersom du fortsatt vil utføre deler av det økonomiske arbeidet selv.

Nye prosjekter, nyetablering, eiendomsoverdragelse, tilskudd/forskning eller generasjonsskifte?

Vi har til enhver tid ansatte som kan hjelpe deg med alt fra overdragelse av eiendom eller bedrift, til nyetablering og refinansiering. Skal du utvide satsingsområdet, eller ønsker innspill til effektivisering? Trenger du hjelp til søknad vedrørende Skattefunn eller Innovasjon Norge? Vi hjelper deg med å se mulighetene for vekst og kan bistå med innspill til søknad for økonomiske tilskudd.

Lurer du på noe? Snakk med oss i dag

Kontakt oss
16.04.2018

Vi ønsker stadig å styrke vår bemanning

Generell utlysning: Vi ønsker stadig å styrke vår bemanning og vurderer løpende kvalifiserte personer som kan bidra til å løfte oss.

Kontoret har ca. 300 løpende regnskaps- /lønnsoppdrag, i tillegg til utstrakt rådgivningsvirksomhet. Vi er 17 ansatte/ca. 13 årsverk. Vi holder til sentralt på Revetal og har en kontorplass på Forskningsparken (Høyskolen) i Horten.

 

Les mer
13.06.2018

Sommer og ferietid

Vi har sendt ut ett brev til våre kunder med en rekke nyttige opplysninger rundt lønn og feiepenger sommeren 2018. 

 

Les mer
10.07.2018

Sommerhilsen fra ROS Økonomi AS

                                                   

Da er tiden kommet hvor de fleste av oss skal ta fatt på noen litt roligere dager. Vi vil benytte anledningen til å ønske dere alle riktig god sommer og har i den anledning laget ett lite sommerbrev som er sendt våre kunder og forbindelser.  Brevet inneholder litt nyttig informasjon som kan være greit å lese i disse sommertider. 

Les mer