Til hovedinnholdet

Saga Regnskap Tønsberg

Saga Regnskap Tønsberg - Miljøfyrtårn

Se vår klima- og miljørapport for 2019 her

 

 

Mer enn bare regnskap

Hos Saga Regnskap Tønsberg får du en engasjert samarbeidspartner som er opptatt av å hjelpe deg å lykkes. Gjennom bred kompetanse og gode tekniske verktøy skal vi bidra til verdiskapning i din bedrift.

Det er enkelt å bytte regnskapsfører. Hvis du går med tanker om å bytte regnskapsfører ta kontakt med oss. Et bytte kan i mange tilfeller være "sunt". Vi kan på kort varsel ta et møte der vi orienterer om hva vi kan tilby og vi kan love god service og oppfølging.

Lurer du på noe? Snakk med oss i dag

Kontakt oss

Helse - miljø - sikkerhet

Hva forbinder du med de tre bokstaver HMS? Enda et unyttig pålegg fra myndighetene som koster penger? Masse skjemaer som ikke gir meg noe som helst? Jeg tror mange av våre kunder tenker sånn. Som din regnskapsfører ønsker vi å bistå og være din rådgiver i jungelen av offentlige påbud og regler.

Les mer

Går du med planer om å starte nytt selskap?

Saga Tønsberg kan gi deg gode råd ved oppstart av selskap. Veien kan være lang og kronglete fra ide til oppstart. Ta gjerne direkte kontakt med oss for å avtale en rådgivningstime. Vi håper en samtale med oss kan gi deg en ny inspirasjon.

Les mer

Vårt samfunns- og miljøansvar

Vi er opptatt av, i tillegg til å skape trygge arbeidsplasser for våre ansatte, å gi vårt bidrag til samfunnet rundt oss der det er mulig. Her finner du tre artikler som omhandler miljø, hva vi bidrar økonomisk til felleskapet (skatter og avgifter) samt vårt bidrag til å skape arbeidsplasser i form av nyskaping og bedriftsetablering.

Les mer