Til hovedinnholdet

Saga Regnskap Asker og Bærum AS

Alltid oppdatert!

Vi holder oss oppdatert på det nyeste innen regnskap og økonomisystemer. Vi skanner og digitaliserer alt av bilag. Kunden får dermed elektronisk tilgang til bilag og rapporter, samt utestående kunder og leverandører til enhver tid.

Full kontroll på regnskapet

Saga Regnskap Asker har ekspertise, erfaring, rådgivere og systemer som kan gi deg en moderne og effektiv løsning. Ved å la våre eksperter overta hele eller deler av regnskapet kan du gjøre bedriften mer kostnadseffektiv. Vårt mål er å gjøre jobben så enkel og effektiv som mulig for deg. Len deg tilbake og vit at regnskapet ditt er i trygge hender.

Lurer du på noe? Snakk med oss i dag

Kontakt oss

Siste nyheter fra www.regnskapnorge.no:

Likestilling i årsberetningen - regnskapsloven er endret

22.08.2019

Skrevet av Kjersti Skotvold, Regnskap Norge

I tillegg er likestillings- og diskrimineringsloven endret, slik at aktivitets- og dokumentasjonsplikten samt redegjørelsesplikten fremkommer der.

Les mer

Ny fagressurs og fullt hus hos Regnskap Norge

22.08.2019

Skrevet av Christine Lundberg Larsen

Vi har fått på plass fagansvarlig for merverdiavgift. Frokostseminar om rådgiverdialog fylte lokalene våre denne uken – dette gjør vi mer av!

Les mer

Plattformisering gir nye forretningsmuligheter

22.08.2019

Skrevet av Fred J. Ødegård, Regnskap Norge

Plattformisering fjerner konkurransebarrierer, skaper nye forretningsmodeller og snur hele bransjer opp ned. Hva med regnskapsbransjen?

Les mer