Til hovedinnholdet

ROS Økonomi AS, Revetal/ Horten

Vi deler ditt ønske om vekst og ett solid økonomisk fundament. Vi er totalleverandør av økonomiske tjenester.

Våre ansatte er spesialister på sine fagområder. Vi kan bistå deg med ordinær regnskapsføring, årsoppgjør og ligningspapirer samt økonomisk rådgivning. Vi tilbyr oss også å være din lønns og personalavdeling. Da kan du bruke tiden din på kjernevirksomheten og verdiskapning for egen bedrift. Vi tilbyr også enkeltoppgaver, dersom du fortsatt vil utføre deler av det økonomiske arbeidet selv.

Nye prosjekter, nyetablering, eiendomsoverdragelse, tilskudd/forskning eller generasjonsskifte?

Vi har til enhver tid ansatte som kan hjelpe deg med alt fra overdragelse av eiendom eller bedrift, til nyetablering og refinansiering. Skal du utvide satsingsområdet, eller ønsker innspill til effektivisering? Trenger du hjelp til søknad vedrørende Skattefunn eller Innovasjon Norge? Vi hjelper deg med å se mulighetene for vekst og kan bistå med innspill til søknad for økonomiske tilskudd.

Lurer du på noe? Snakk med oss i dag

Kontakt oss

Siste nyheter fra www.regnskapnorge.no:

Likestilling i årsberetningen - regnskapsloven er endret

22.08.2019

Skrevet av Kjersti Skotvold, Regnskap Norge

I tillegg er likestillings- og diskrimineringsloven endret, slik at aktivitets- og dokumentasjonsplikten samt redegjørelsesplikten fremkommer der.

Les mer

Ny fagressurs og fullt hus hos Regnskap Norge

22.08.2019

Skrevet av Christine Lundberg Larsen

Vi har fått på plass fagansvarlig for merverdiavgift. Frokostseminar om rådgiverdialog fylte lokalene våre denne uken – dette gjør vi mer av!

Les mer

Plattformisering gir nye forretningsmuligheter

22.08.2019

Skrevet av Fred J. Ødegård, Regnskap Norge

Plattformisering fjerner konkurransebarrierer, skaper nye forretningsmodeller og snur hele bransjer opp ned. Hva med regnskapsbransjen?

Les mer