Til hovedinnholdet

ROS Økonomi AS Saga Regnskap og Rådgivning Revetal

Vi deler ditt ønske om vekst og ett solid økonomisk fundament. Vi er totalleverandør av økonomiske tjenester.

Våre ansatte er spesialister på sine fagområder. Vi kan bistå deg med ordinær regnskapsføring, årsoppgjør og ligningspapirer samt økonomisk rådgivning. Vi tilbyr oss også å være din lønns og personalavdeling. Da kan du bruke tiden din på kjernevirksomheten og verdiskapning for egen bedrift. Vi tilbyr også enkeltoppgaver, dersom du fortsatt vil utføre deler av det økonomiske arbeidet selv.

Nye prosjekter, nyetablering, eiendomsoverdragelse, tilskudd/forskning eller generasjonsskifte?

Vi har til enhver tid ansatte som kan hjelpe deg med alt fra overdragelse av eiendom eller bedrift, til nyetablering og refinansiering. Skal du utvide satsingsområdet, eller ønsker innspill til effektivisering? Trenger du hjelp til søknad vedrørende Skattefunn eller Innovasjon Norge? Vi hjelper deg med å se mulighetene for vekst og kan bistå med innspill til søknad for økonomiske tilskudd.

Lurer du på noe? Snakk med oss i dag

Kontakt oss

Åpent Hus 18.12.18

Vi inviterer alle kunder og interessenter til Åpent Hus hos oss i våre nyoppussede lokaler på Revetal. Det vil være gratis foredrag med Anders Haugen fra Saga Collectors, servering av kake, kaffe og gløgg

Les mer

Regnskapsfører- og rådgiver Landbruk

Kontoret har ca. 340 løpende regnskaps- /lønnsoppdrag, i tillegg til utstrakt rådgivnings­virksomhet. Vi er 17 ansatte/ca. 14 årsverk. Vi holder til sentralt på Revetal og har en kontorplass på Forskningsparken (Høyskolen) i Horten. Vi er i vekst, og søker en kollega som kan bidra til å videreutvikle vårt tilbud.

 

Les mer

Vi søker lønns og personalmedarbeider

Vi er i vekst og søker en kollega som kan bidra til vår videre utvikling på lønns – og personalområdet. Da vi fokuserer på å tilby et bredt spekter av tjenester, er vi interessert i å bli kjent med deg som har spesialisert deg innen lønn og personalarbeid

Les mer