Til hovedinnholdet

Vi søker lønns og personalmedarbeider

Vi er i vekst og søker en kollega som kan bidra til vår videre utvikling på lønns – og personalområdet. Da vi fokuserer på å tilby et bredt spekter av tjenester, er vi interessert i å bli kjent med deg som har spesialisert deg innen lønn og personalarbeid.

Du har enten utdanning eller lang erfaring fra arbeid med lønn, sykepengesøknader og oppfølging av sykmeldte, og rådgivning vedr. arbeidskontrakter. Dessuten skal du bistå kunder i spørsmål vedr skatte og avgiftsregler i forbindelse med lønn, reiseregninger og naturalytelser. Kanskje er du godt kjent med de ulike tilskuddsordningene for arbeidsforhold. 

Hos oss har vi egne team som jobber med kundegruppene landbruk, entreprenør og annen forretning. Vi har også spesialkompetanse på f.eks. eier­skifte, landbrukstakst, forsikringsrådgivning, lønn og personal. Kontoret har for tiden ca. 340 løpende regnskaps- /lønnsoppdrag, i tillegg til utstrakt rådgivnings­virksomhet. Vi er 17 ansatte/ca. 14 årsverk, og holder til sentralt på Revetal. I tillegg har vi en kontorplass på Forskningsparken (Høyskolen) i Horten. 

Lyst til å jobbe sammen med oss, og være med å utvikle våre tilbud videre? 

Søknadsfrist:

SNAREST

Søknad med CV sendes snarest til emso@sagarr.no.

Spørsmål kan rettes til daglig leder Marit Sibbern evt. Emilie Sørvik evt., telefon: 33 06 46 40.

Besøk gjerne vår hjemmeside https://www.sagaservices.no/revetal